JOBBA HOS OSS

Vi söker ständigt engagerade och motiverade medarbetare inom både snickeri och arbetsledning.

Tveka inte att kontakta oss;

Yrkesarbetare
Emil Johansson 0733-95 49 40
Koordinator
jobbansokan@ylab.nu

Tjänstemän
Filicia Arvidsson Björkman 0760-00 69 51
HR-Generalist
jobbansokan@ylab.nu

Personuppgiftsbehandling
YLAB Larssons Bygg AB behandlar personuppgifterna i syfte att utvärdera om vi kan erbjuda dig en anställning. De rättsliga grunderna för behandling är fullgörelse av uppgifter av allmänt intresse och rättsliga förpliktelser.
YLAB behandlar endast känsliga uppgifter om du som sökande uttryckligen har lämnat ditt samtycke till behandlingen, till exempel inom ramen för hälsokontroll vid nyanställning.

Du kan också lämna dina personuppgifter till YLAB Larssons Bygg AB för att ansöka om en praktikplats eller i samband med att du gör en intresseansökan till oss. YLAB behandlar personuppgifterna i syfte att utvärdera om vi kan erbjuda dig en praktikplats eller en anställning hos oss och eventuellt administrera din anställning eller din praktikplats. De rättsliga grunderna för behandling är fullgörelse av uppgifter av allmänt intresse och rättsliga förpliktelser.

Vid ansökan om arbete godkänner du att YLAB använder dina personuppgifter för att administrera din ansökan manuellt och maskinellt.

När du söker ett jobb hos oss översänder du uppgifter om dig själv i form av CV och personligt brev till jobbansokan@ylab.nu.
Dina uppgifter blir sökbara för YLABs HR och rekryterande chefer. Dina uppgifter lagras i maximalt 6 månader efter avslutat rekryteringsärende/inskickad spontanansökan.
Beträffande den som anställs kommer personuppgifterna att bevaras längre.

YLAB Larssons Bygg är personuppgiftsansvarig och kommer att behandla dina personuppgifter enligt personuppgiftslagens bestämmelser.